(Παράταση) Επείγουσα Ανακοίνωση για την πρακτική Η' εξαμήνου

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

 

 

Ολοκληρώνοντας την εφαρμογή της Μάθησης μέσω Σχεδιασμού στην Πρακτική Άσκηση του ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 απομένουν να απαντηθούν 3 μικρά ερωτηματολόγια μέχρι τις 16/6/13.

Έτσι ολοκληρώνεται η αξιολόγηση του προγράμματος που εφαρμόσατε ώστε να μπορέσουμε να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα που θα βελτιώσουν τη μελλοντική εφαρμογή του. Επιπλέον οι απαντήσεις σας μετά από επεξεργασία θα σας κοινοποιηθούν ώστε να έχετε και εσείς σαφή εικόνα για τη χρησιμότητα της προσέγγισης.

  • Το πρώτο ερωτηματολόγιο αφορά στην αξιολόγηση των μαθησιακών ενοτήτων που αναθεωρήθηκαν και τροποποιήθηκαν μετά την πρακτική άσκηση και με βάση την εμπειρία που αποκτήσατε. Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ατομικά στο σύνδεσμο  από το κάθε μέλος της ομάδας που σχεδίασε μια συγκεκριμένη μαθησιακή ενότητα. Η συμπλήρωσή του παίρνει ΜΟΝΟ λίγα λεπτά.
  • Το δεύτερο ερωτηματολόγιο αφορά σε ένα αναστοχαστικό σχολιασμό για πτυχές της προσέγγισης που βρήκατε ενδιαφέρουσες. Εδώ μπορείτε να αναφερθείτε πιο περιγραφικά και να αναπτύξετε τις σκέψεις σας συνολικά για τον τρόπο με τον οποίο εμπλακήκατε στο σχεδιασμό. Οι απαντήσεις μπορεί να είναι σύντομες και περιεκτικές 1-2 παράγραφοι.
  • Τέλος το τρίτο ερωτηματολόγιο είναι μια τελική αποτίμηση της προσέγγισης συνολικά. 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΈΡΕΥΝΑ

Εκ μέρους και των δημιουργών της προσέγγισης Μάθηση μέσω Σχεδιασμού, Kalantzis & Cope σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια τον τελευταίο χρόνο και για τις εξαιρετικές παρουσιάσεις και τα poster που κάνατε στο Συμπόσιο. Ελπίζουμε να συνεχίσετε την ενασχόλησή σας με το σχεδιασμό και με σχετική αρθρογραφία στο ηλεκτρονικό περιοδικό της Προσχολικής Παιδαγωγικής. Τα πορίσματα της Πρακτικής Άσκησης θα παρουσιαστούν στο διεθνές συνέδριο της Νέα Μάθησης τον Ιούλιο του 2013 και θα σας κοινοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας μας.

Καλή συνέχεια

Contact Us

earlychildhoodpedagogy(@)gmail.com

marisak(@)uoi.gr

+30 265 100 5884

+30 265 100 5700

Κτίριο τμήματος Νηπιαγωγών
Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης,
Ιωάννινα, Ελλάδα

Acknowlegements
  This website is designed and supported by the Informatics Teacher, Petros Tzimas.
The logo is designed by  Xrisianna Karameri, Architect, Actress.