*NEA* Επιλογή Νηπιαγωγείων για την Πρακτική Άσκηση Η΄ Εξαμήνου 12-13

στο πλαίσιο του μαθήματος Διδασκαλία - Εφαρμογές ΙΙ.

 

 Σας ενημερώνουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η κατάσταση των φοιτητών Η΄ Εξαμήνου για την υποχρεωτική Πρακτική Άσκηση στο πλαίσιο του μαθήματος Διδασκαλία Εφαρμογές ΙΙ.
Δεδομένου των αλλαγών που προέκυψαν σε Νηπιαγωγεία της πόλης (συγχωνεύσεις – μη συμμετοχής στην πρακτική του Πανεπιστημίου) έχουν υπάρξει αλλαγές στις αρχικές επιλογές των φοιτητών.
Οι φοιτητές οφείλουν να επικοινωνήσουν με τα Νηπιαγωγεία για την πρακτική και εντός 5 ημερών (έως και 25 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Παρασκευή) να αποστείλουν στο e-mail earlychildhoodpedagogy at gmail dot com τα ονόματα τους είτε ως ομάδα –είτε ατομικά, την επιλογή του θέματος και το login (λατινικούς μικρούς χαρακτήρες χωρίς κενά) & password (λατινικούς μικρούς χαρακτήρες χωρίς κενά)της πλατφόρμας που θα δουλέψουν το προσχέδιο της εργασίας.
Σε αυτό το στάδιο δεν επιλέγετε την κοινοποίηση –δημοσίευση της εργασίας σας στη πλατφόρμα και δουλεύετε μόνο στο σχεδιαστικό χώρο για τον εκπαιδευτικό.
Επίσης μην παραλείψετε να δηλώσετε ως συνεργάτη και κριτή την Εργαστηριακή Αίθουσα Προσχολικής Παιδαγωγικής με e-mail: earlychildhoodpedagogy at gmail dot com.

Τελική ημερομηνία παράδοσης του προσχεδίου της εργασίας της πρακτικής ορίζεται η παρακάτω: 15 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Παρασκευή (σας ενημερώνουμε ότι δε θα υπάρξει άλλη παράταση παράδοσης της εργασίας σας, δεδομένου ότι το παραπάνω προσχέδιο θα συνυπολογιστεί στην τελική βαθμολογία του Ζ΄ Εξαμήνου).
Οι φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε Νηπιαγωγεία εκτός του Ν. Ιωαννίνων οφείλουν να προσκομίσουν στην Εργαστηριακή Αίθουσα Προσχολικής Παιδαγωγικής σχετική Υπεύθυνη Δήλωση της Προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου ( είτε με fax στο 2651008071 είτε στο παραπάνω e -mail).
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στην Εργαστηριακή Αίθουσα Προσχολικής Παιδαγωγικής. Ώρες συνεργασίας για το μήνα Φεβρουάριο: Τρίτη & Πέμπτη 12:00-14:00.

Ευχαριστούμε

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Contact Us

earlychildhoodpedagogy(@)gmail.com

marisak(@)uoi.gr

+30 265 100 5884

+30 265 100 5700

Κτίριο τμήματος Νηπιαγωγών
Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης,
Ιωάννινα, Ελλάδα

Acknowlegements
  This website is designed and supported by the Informatics Teacher, Petros Tzimas.
The logo is designed by  Xrisianna Karameri, Architect, Actress.