«Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης»

Πρόσκληση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου & Ιονίων Νήσων του Συλλόγου Βρεφονηπιαγωγών Ελλάδος, σας ενημερώνουν ότι ο Σύλλογός μας διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων την 3η Επιστημονική Παιδαγωγική Ημερίδα του με θέμα «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο, 2 Απριλίου 2016, από τις 09:00 έως τις 15:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών (Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) με τη συνεργασία του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών και το Εργαστήριο Παιδαγωγικής και Διδακτικής Μεθοδολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. .

Η 3η Επιστημονική Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους, σε όλους τους επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο της εκπαίδευσης, της αγωγής και της φροντίδας του μικρού παιδιού, σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των αντίστοιχων Τμημάτων και σε όλους όσοι έχουν επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

O Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδος, Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της 3ης Επιστημονικής Ημερίδας, προτρέπει τους σύνεδρους να συνεισφέρουν για τις ανάγκες που υπάρχουν στον καταυλισμό προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων με είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτομάντιλα, μωρομάντιλα, πάμπερς, σερβιέτες, αλοιφή συγκάματος), είδη ένδυσης και υπόδησης (μόνο καινούρια είδη από εταιρείες), Sleeping bags (καινούρια), νερό εμφιαλωμένο (μπουκάλι 500), ξηρά τροφή (φρυγανιές, μπισκότα τύπου petit beurre, σταφίδες, ξηρούς καρπούς), τσάι (συσκευασμένο φακελάκι). Όλα τα είδη θα τοποθετούνται από τους σύνεδρους στο χώρο του φουαγέ του Αμφιθεάτρου του Τμήματος Νηπιαγωγών από τις 8:30 μέχρι τη λήξη της Ημερίδας στις 15:00. Στη συνέχεια θα παραδοθούν στο Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Επικοινωνία 
  earlychildhoodpedagogy<@>gmail.com
marisak<@>uoi.gr
+30 265 100 5884
+30 265 100 5700
Κτίριο τμήματος Νηπιαγωγών
Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης,
Ιωάννινα, Ελλάδα
 Ευχαριστίες
  Ο παρόν Ιστοχώρος δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από τον Καθηγητή Πληροφορικής, κ. Πέτρο Τζίμα.
Το λογότυπο της σελίδας φιλοτέχνησε η  κ. Χρυσιάννα Καραμέρη, Αρχιτέκτονας, Ηθοποιός.